Studentski grad VS R011

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
Studentski grad01
Rekreativo 01100

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezonaKolo
15/04/201716:00Međuopštinska liga2016/1713

Rekreativo 011

Trener: Milan Lukić
Šef stručnog štaba: Stefan Stojanović
Sekretar kluba: Uroš Milosavljević
Komesar za bezbednost: Božidar Grbić
Komesar za bezbednost: Marko Vojinović

Teren

Milutinac
Pregrevica 7, Beograd, Serbia

Izveštaj

Derbi kola ali vreme će pokazati da li je bio i derbi godine.

Odlični uslovi za igru, gledalaca veliki broj, vreme sunčano, dan koji će nekome biti idealan. Znale su obe ekipe da je možda i titula u pitanju. R011 prvi sa 2 boda više od protivnika i 1 bodom više od BUSK-a koji je svoju utakmicu igrao na drugom mestu i vrebao prvo mesto.

Prvo poluvreme – R011. Naša ekipa je odlično ušla u utakmicu, neutralisala svaku pomisao protivnika da preuzme inicijativu, samo par puta im dozvolila bezopasne šuteve ka golu a na suprotnoj polovini svaku akciju brzo i konkretno završavala. Boca je mogao bolje da cilja glavom, Bašketova neugodna žabica, Rajakova lob-prečka. Nije htela u gol.

Drugo poluvreme – Studentski grad. Da li omamljena dobrom igrom i preranim nadanjem da protivnik ne može ništa uraditi ostaje da se vidi ali drugo poluvreme totalna suprotnost. R011 u sve podređenijoj situaciji kako vreme teče. Studenjak pojačava konstantno napade, uvodi mlade snage koje su možda i donele prevagu. Uspeo je Goksi da odbrani svaki pomisao na gol protivnika pa čak i u situaciji 1 na 1 da neviđenim refleksom skrene loptu u kornu. Sve je to mogao da preseče R011 kada je Dane iznenada dobio poklon ispucavanje od golmana ali nije uspeo da ga lobuje. Kao što biva u fudbalu, izgleda da je nagradu na kraju dobila ekipa koja ju je više htela. Igrao se 87. minut kada je nastala pometnja ispred našeg gola posle prodora studenta na levoj strani. Posle par odbitaka lopta dolazi do najiskusnijeg studenta Pidžule koji je znao šta želi sa njom. Sa kapice šesnaesterca je vuče na desnu ivicu peterca zaobilaznicom ispred cele odbrane u uspeva da šutira. Možda je to bio i običan šut, ali je on znao da će se nešto desiti. Nesrećno se odbija od Nedovića koji je uklizao u blok, lopta menja pravac i umesto u naručju Goksija, krajnjim refleksom uspeva da je obije iznad glave ali je tu bila prečka da je vrati dole. Ista ta prečka koja je i nas vratila dole na tabeli.

Samo jedan primljen gol u 4 utakmice uspeo je da nas spusti na 3. mesto, na bod zaostatka za današnjim protivnikom i 2 za prvoplasiranim BUSKom. To ti je sreća. Ali ništa još nije izgubljeno, igra se još 5 kola a rasplet se očekuje u poslednja 2 ako nijedna ekipa ne posustane do tada.

Čestitamo protivniku na fer i korektnoj igri, bila je ovo igra nerava gde niko nije izgubio konce a gde je neko sigurno trebao da izgubi račun.

Vidimo se u nedelju od 16:00 na Adi gde dočekujemo ekipu 011 i nastavljamo nemilosrdnu borbu do kraja!

ZENE PIVO REKREATIVO!

Video

Start a Conversation

Your email address will not be published.