Rekreativo 011 VS Dunavac

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
Rekreativo 01103
Dunavac00

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezona
01/11/201513:30Međuopštinska liga2015/16

Rekreativo 011

Teren

Dolina vrba
Dr Mila Boškovića, Beograd, Serbia

Izveštaj

FK Dunavac je klub koji se nalazi na prvoj stranici naših memoara.
8. septembra 2014., na igralištu u Besnom Foku, odigrali smo prvu ligašku utakmicu u istoriji kluba, protiv ekipe Dunavca. Poveli smo 0:1, dvadesetak minuta pred kraj primili gol, ali u nadoknadi vremena došli do pobede. Prve u istoriji.

Bilo je nakon toga pobeda. 1:0, 2:1, 3:2, ali nikad sa dva ili više golova razlike. Prva takva došla je, pogodite-protiv ekipe Dunavca.
Zanimljivost u vezi sa duelom ova dva tima.

Do pobede danas došli smo mukotrpnim radom. Mnogo trčanja, duela, dosta prilika. Posed lopte u prvom delu nismo materijalizovali.
Drugo poluvreme kao da se odužilo za propušteno u prethodnih osam kola. Prvi gol pada iz prvog napada, kada je Leksa iskoristio dubinsku loptu i matirao golmana. Rio poentira za 2:0, dok konačnih 3:0 postavlja Top, svojim prvencem u šampionatu.

Prvi deo je završen. Skor od četiri pobede, jedna nerešena i četiri poraza, dovoljno za trinaest bodova, i sedmo mesto. Prelazimo na Rekreativo 011 Zimsku ligu.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo treneru Raši, koji je bio uz nas ove jeseni. Iskustvo koje nam je preneo iskoristićemo da sutra budemo bolji, i igrači i ljudi.

Takodje želimo brz oporavak nekolicini povredjenih igrača, da na proleće budemo jači.

Start a Conversation

Your email address will not be published.