Rekreativo 011 vs Sparta Železnik

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
Rekreativo 01113
Sparta Železnik00

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezonaKolo
09/10/201614:30Međuopštinska liga2016/176

Rekreativo 011

1Goran Latković Golman
2Marko Milanović Sredina
3Vladan Drakula 17 Odbrana
4Nikola Rajak Odbrana
5Miloš Macura Odbrana
6Bojan Nedović Odbrana
7Bogdan Stojanović Napad
8Jakša Popović Sredina 90'
9Andrija Milojević 15 Napad
10Marko Bašović Sredina 86'
11Mario Vukojević 18 Napad 14'
12Srđan Živić Odbrana
13Predrag Lukić Odbrana
14Aleksandar Milošević Odbrana
15Ivan Đorđević 9 Sredina
16Stefan Nedović Odbrana
17Marko Milijanović 3 Odbrana
18Marko Kojić 11 Napad

Teren

R011 gruda
nasip, Beograd, Serbia

Izveštaj

Obećanje koje nije bilo ludom radovanje. Nova tri boda uknjižena. 1-1&3+.

Kada nešto obećaš onda ne sme da se razočara. Trudili smo se svojski da rešimo utakmicu u prvom poluvremenu i kao nikada do sada mirno uđemo u drugo poluvreme ali nije hteo fudbal dva puta u mrežu gostiju u prvom periodu. Gulio je R011 Spartu od početka, bio siguran u odbrani i nije dozvolio nijednu ozbiljnu pretnju gostiju. Jedan od napada na desnom boku Boca koristi da pošalje loptu Riu u prostor iza štopera, dok Rio tu loptu na liniji šesnaest iskosa sa desne strane gola koristi da je hladnokrvno i samouvereno pošalje spoljarom iz prve u dalji ugao. Iskusno. Imali smo prilika da povećamo prednost do kraja poluvremena ali Boca, Rajak, Baške nisu imali sreće da zabiju.

Drugo poluvreme kao po nekom pravilu krećemo uspavano. Malo smo dali više prostora protivniku koji je krenuo po gol. Najbolju priliku imali su iz slobodnjaka sa linije šesnaest kada je Goksi fenomenalno reagovao i zaustavio taj šut. Taj slobodnjak i ulazak svežeg Kojića bile su prelomne tačke utakmice jer posle toga gosti nisu mogli ništa više da urade. Osim da dobiju crveni. Pa da prime još jedan gol, i onda opet dobiju crveni. A onda da prime još jedan pogodak i dobiju još jedan crveni posle završetka utakmice zbog vređanja sudije. Nepotreban ružan kraj utakmice.

Sve u svemu, odlična partija našeg tima. I pored određenih tumbanja u ekipi, dokazali smo da smo tim i da klub ne zavisi od pojedinaca već da iste izbacuje ekipa. A najbolje od svega je što uvek izbaci nekoga drugog. Čestitke Bašketu i Jakši na prvim golovima za klub! Samo tako nastavite protiv Atakantea u 7. kolu. R011 od dolazećeg vikenda čeka rasplet vodećih ekipa koje će međusobno odmeriti snage tako da u svaki naredni meč moramo ući sa stanjem visoke pripravnosti i bez trunke opuštanja!

 

Start a Conversation

Your email address will not be published.