R011 VS Šećeranac Ada

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
Rekreativo 01112
Šećeranac Ada00

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezonaKolo
09/04/201716:00Međuopštinska liga2016/1712

Rekreativo 011

1Goran Latković Golman
13Vladan Drakula Odbrana
5Bojan Nedović 25 Odbrana
21Pavle Zindović Odbrana 50'
19Marko Milanović 2 Odbrana
4Ivan Đorđević 24 Sredina
16Jakša Popović Sredina
11Mario Vukojević Sredina
77Andrija Milojević Napad
14Marko Milijanović Napad
9Marko Kojić Napad 15'
2Aleksandar Milošević 19 Odbrana
3Stefan Nedović Odbrana
24Nikola Rajak 4 Odbrana
25Stefan Stevović 5 Odbrana

Trener: Milan Lukić
Komesar za bezbednost: Milan Ilić
Šef stručnog štaba: Stefan Stojanović
Sekretar kluba: Uroš Milosavljević
Komesar za bezbednost: Božidar Grbić
Komesar za bezbednost: Marko Vojinović

Teren

R011 gruda
nasip, Beograd, Serbia

Izveštaj

12. kolo, 9. pobeda!

Žestoka i muška igra od samoga starta. Videla se želja i glad za pobedom na obe strane – R011 da potvrdi formu, odbrani prvo mesto i suzi trku za titulu na 3 kandidata, Šećeranac da se pobedom izjednači po broju bodova sa R011 i da se ravnopravno uključi u trku za pehar!

Krenuo je Šećer ozbiljnije i konkretnije, imao je odlične prilike da povede ali falio im je taj čuveni fajnal tač, možda baš taj tač koji sam može objasniti ko se čemu može nadati u ovom neizvesnom maratonu. Zato su imali prilike da se uvere u surovu realnost tač dauna razornog groma koji je sevnuo kao letnje nevreme u 15-om minutu! Ne, nije bilo kiše ni pljuska. Bio je bljesak! Kao onda kada se istripuješ da je neko na milisekundu ugasio svetlo u sobi, nije ti jasno da li je java ili android! Paja je poslao dugu sa polovine terena posle faula na štopere koji izbijaju u vis umesto u dalj. Kojić spremno čeka da primi na grudi prilikom čega trese protivnika sa leđa, nečekajući da lopta padne pimplovanjem prebacuje protivnika kao Kafu Nedveda, otvara sebi prostor za čist volej i BAAAM iz prve.. Šta se desilo? Dečko, mala mrežica!!! Dovoljno za ra-ta-ta-ta-ta radovanje i kraj igrice! Terrorist win!!! Ostaje na fudbalskim istoričarima da u svojim almanasima prepričavaju i da se prepiru o lepoti golova R011 u prolećnom delu sezone!!! Gol koji je utišao sve i stavio protivniku do znanja da može da napada koliko hoće ali da će R011 jedino davati golove. Tako je i bilo. Do kraja poluvreme ista slika, početak drugog poluvremena ista slika a u 50. minutesu još jedan hladan tuš. Andra sa svojom priučenom levicom posle kornera šalje komšiji Paji na izvolte, dovoljno da se pokloni i proslavi svoj prvi gol u dresu R011. Pogađate – Miljakovačka veza! Da li imate nedoumicu šta je do kraja bilo? Onda nema više šta da pričamo.

Čestitke ekipi Šećeramac Ade na poštenom i muškom fudbalu, ako je nešto bilo na terenu neprimereno sa naše strane tu se i završilo.

A R011.. I dalje beleži najblistavije trenutke svog postojanja. Obećali smo da ćemo biti tvrđava i tako ćemo se i dalje ponašati. Naredno kolo idemo u goste još jednom konkurentu za titulu. Ekipa Studentskog grada iz kola u kolo vreba naš kiks a sada je u situaciji da nas pobedom prestigne na tabeli. Da li će to biti java ili samo android???

Budite uz nas na gostovanju u subotu od 16:00 na stadionu Milutinca u Zemunu i postanite deo naše istorije!!

ŽENE PIVO REKREATIVO!!!

Video

Start a Conversation

Your email address will not be published.