R011 VS BUSK

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
Rekreativo 01112
BUSK00

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezonaKolo
14/05/201716:30Međuopštinska liga2016/1717

Rekreativo 011

Trener: Milan Lukić
Komesar za bezbednost: Milan Ilić
Šef stručnog štaba: Stefan Stojanović
Sekretar kluba: Uroš Milosavljević
Komesar za bezbednost: Božidar Grbić
Komesar za bezbednost: Marko Vojinović

Teren

R011 gruda
nasip, Beograd, Serbia

Izveštaj

17. kolo, kvalitet i želja su i dalje tu!

Utakmica koja je bila biti ili ne biti za nas. Utakmica koja je trebala da unese neizvesnost do poslednjeg kola. Utakmica koja nas je možda dovela na 1 korak od višeg ranga. Utakmica od koje nismo bežali i pobeda koju smo svi u našim glavama već prethodno zacrtali.

Od 1. do poslednjeg minuta se videla želja i glad naših momaka za pobedom. Nije ovo bila obična utakmica, ovo je bila utakmica protiv najbolje ekipe lige, protiv ekipe koja do ove utakmice nije zabeležila niti jedan poraz. Bila je to borba nas samih da dokažemo sami sebi ono što smo odavno naslućivali. Jednom od najboljih timskih utakmica od kada postojimo kao klub, teškom koncentracijom tokom cele utakmice, uspeli smo da obuzdamo protivnika i na kraju da dođemo do velike pobede.

Počelo je jako i žestoko sa obe strane, posed se smenjivao bez nekih izrazitijih šansi. Od sredine poluvremena pojačali smo ritam i poveli utakmicu našim tokom. Stizale su sporadične prilike od kojih treba pomenuti kombinaciju Rio – LeAndro, gde je uspešniji bio golman od LeAndrovog voleja. Inicijativa našeg kluba se nastavila a nagrada je došla pred kraj poluvremena u vidu Bašketove čarolije. Posle BUSK-ovog kornera krenuli smo u munjevitu kontru. Baške prima loptu na našoj polovini i bez oklevanja traži prostor kuda će napasti protivnikov gol. Otvara se prostor po levoj strani, sa 2 dodira već je na 20 metara od gola sa jedinom i samo njemu logičnom opcijom. Lob spoljnom?! Rezultat – gol koji bi postideo i Ligu šampiona! Za mirnu pauzu.

BUSK kreće drugo poluvreme rešen da što pre izjednači rezultat. Posle početne inicijative i savršene odbrane R011, vodenica je ponovo krenula našim tokom. Naša koncentracija nam je dala kontrolu utakmice do kraja. Bezuspešno je pokušavao protivnik dok su naši momci nastojali da što brže priđu protivničkom golu i što konkretnije završe akciju. Jedan od takvih napada je urodio plodom. Presečena lopta dolazi do Bašketa dok Jakša svojim ubacivanjem iz sredine cilja prazan prostor iza odbrane. Baške čeka trenutak za savršen pas, Jakša izlazi ispred golmana i hladnokrvno je ćuška po zemlji pored golmana za rezultatsku tačku.

Ova sezona iz snova našeg kluba još nije gotova! Naredno, poslednje kolo, rešiće sve nedoumice. Neverovatna sezona odlučiće šampiona u poslednjem kolu kada se sastaju direktni rivali za titulu, BUSK i Studentski grad. Pobeda bilo koje ekipe donosi prvo mesto i direktan plasman u viši rang. Naša računica je samo da dobijemo Busije u gostima. U tom slučaju postoje 2 opcije u zavisnosti rezultata borbe za prvo mesto: u slučaju nerešenog rezultata sve tri ekipe dele prvo mesto dok je u slučaju bilo čije pobede naša zagarantovana druga pozicija i eventualni baraž za viši rang za koji se i dalje ne zna da li će postojati.

Šta da vam kažemo još osim da budete sa nama sledeće nedelje u Busijama da završimo sezonu protiv vrlo neugodne ekipe kako dolikuje i da stavimo tačku na filmsku sezonu!

ŽENE PIVO REKREATIVO!

Start a Conversation

Your email address will not be published.