R011 VS 011

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
Rekreativo 01112
01114

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezonaKolo
23/04/201716:00Međuopštinska liga2016/1714

Rekreativo 011

1Goran Latković Golman
2Aleksandar Milošević Odbrana
55Uroš Bukumirić Odbrana
25Stefan Stevović Odbrana
13Vladan Drakula 5 Odbrana
24Nikola Rajak Odbrana, Sredina
16Jakša Popović Sredina 67'
8Marko Bašović Sredina
18Danimir Svičević 11 Napad 4'
77Andrija Milojević 7 Napad
9Marko Kojić Napad
4Ivan Đorđević Sredina
5Bojan Nedović 13 Odbrana
7Bogdan Stojanović 77 Napad
11Mario Vukojević 18 Napad
17Aleksandar Pupavac Napad

Trener: Milan Lukić
Šef stručnog štaba: Stefan Stojanović
Sekretar kluba: Uroš Milosavljević
Komesar za bezbednost: Marko Vojinović

Teren

R011 gruda
nasip, Beograd, Serbia

Izveštaj

Beogradska utakmica. Iskustvo protiv mladosti. Izgleda da na mlađima svet ostaje.

Posle niza od 8 utakmica bez poraza (6 pobeda i 2 nerešene) u prvenstvenim utakmicama ova dva poraza za redom nekako su nas vratila na zemlju. Pritisak i imperativ pobede iz utakmice u utakmicu izgleda da su nas slomili kada je najmanje bilo potrebno. Osetno je to i među ostalim kandidatima za prvo mesto ali ovaj put smo mi izvukli deblji kraj. Čini se da je tesna pobeda BUSK-a koji se izdvojio na čelu kolone sa viškom od 5 bodova trenutno nedostižna ali…

Ni “kiks” Studentskog grada nije bio kiks posle našeg poraza. Ali takav je fudbal. Mi možemo da ponosno kažemo da i dalje igramo najuspešniju sezonu u našj istoriji a da još postoji šansa da se kockice poklope na našu sreću. Sa tim motivom teramo dalje. Kao i uvek.

14. kolo je veoma lepo počelo za nas. Debitantski gol Daneta na Rajakovu asistenciju u 4. minutu bio je samo za poželeti! Umesto nokauta usledila je potpuno druga utakmica. Igrači 011 ne da se nisu predali, nego su krenuli da lete po terenu kada nismo uspeli da ih častimo još jednom. Šansa se smenjivala za šansom i bilo je samo pitanje trenutka kada će neko da upotrebi floskulu: “orao pao, orao pao!”. Sva sreća pa smo otišli sa nerešenim rezultatom na hlađenje. Drugo poluvreme maltene kao prvo. Uspevali smo da ukrotimo mlađariju sa vremena na vreme ali baš su hteli da nam se osvete za poraz iz prvog dela i da uzmu skalp još jednom kandidatu za viši rang. Došao je slobodni udarac, idealna pozicija za dešnjaka. Usledila je savršena kifla koja se ne skida. Za erupciju oduševljenja 011. Minut kasnije digao se i R011. Akciju ispred 16-erca završava Jakša veoma preciznim šutem u ćošak. Izgledalo je kao neko gore misli i na nas. Od preostalih pola sata, umesto da okrenemo vodenicu na našu stranu, 011 je uspevao da našu agresivnost pretoči u njihovu prednost kontranapadima. Posle jednog munjevito odigranog, sa desne gol aut linije usledila je poluvisoka povratna koju kapiten gostiju pretvara u lob-volej i ponovo nas vraća korak dalje od borbe za titulu. Nije ostalo još mnogo vremena, bacili smo sve karte na napad, uspeli smo da promašimo 3 odlične šanse ali na kraju taktika 2-3-5 nije izdržala. Tačka na fenomenalnu utakmicu ekipe 011 došla je opet posle kontranapada za konačnih 2-4.

Čestitke mladoj ekipi 011 koja je znalački a ne samo i trkački odigrala ovu utakmicu i mirne duše možemo da kažemo da je danas bolja ekipa pobedila!

Što se nas tiče, treba dati još golova i uzeti još bodova.

Vidimo se na Makišu u nedelju u 10h gde će se odigrati jedan od derbija vikenda a gde će nas dočekati stari znanci, ekipa Srapte.

ŽENE PIVO REKREATIVO!

Start a Conversation

Your email address will not be published.