R011 VS Petrovčić

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
Rekreativo 01104
Petrovčić00

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezonaKolo
26/03/201714:00Međuopštinska liga2016/1710

Rekreativo 011

1Goran Latković Golman
13Vladan Drakula Odbrana
5Bojan Nedović Odbrana 31'
55Uroš Bukumirić Odbrana
19Marko Milanović Sredina
4Ivan Đorđević Sredina 60'
16Jakša Popović 11 Sredina
8Marko Bašović Sredina
7Bogdan Stojanović Napad 65', 72'
77Andrija Milojević 14 Napad
9Marko Kojić 18 Napad
2Aleksandar Milošević Odbrana
11Mario Vukojević 16 Napad
14Marko Milijanović 77 Napad 82'
18Danimir Svičević 9 Napad
21Pavle Zindović Odbrana
25Stefan Stevović Odbrana

Trener: Milan Lukić
Šef stručnog štaba: Stefan Stojanović
Sekretar kluba: Uroš Milosavljević
Komesar za bezbednost: Božidar Grbić
Komesar za bezbednost: Marko Vojinović

Teren

R011 gruda
nasip, Beograd, Serbia

Izveštaj

Nedelja iz snova!!!

Početak nije mirisao na cveće ali neko je imao sve već isplanirano i skrojeno za nedelju u znaku R011!

Nervozan početak protiv jedne od retkih ekipa koje su uspele da nas uskrate za bodove u prvom delu takmičenja značio je da nismo mogli nikako ozbiljnije da ugrozimo gol protivnika u prvom poluvremenu. Osim Bašketove prečke. Od prevelike želje da što pre slomimo protivnika dobili smo totalno drugačiju sliku na terenu gde su naši napadi bili jalovi a protivnikove kontre veoma opasne. Srećom po nas, rezultat je bio nerešen na poluvremenu, delu igre gde se od početka utakmice videlo da nedostaje mirnoća kako bi stvari došle na svoje mesto.

Uvidevši nedostatak, jedini logičan zaključak stručnog štaba bio je da Rio već od početka drugog poluvremena sa pulsom 12 smiri vruće glave i poveže rastrzanu igru. Da li je Rio ili pauza, u svakom slučaju drugo poluvreme igrao je samo R011. Posle nekoliko pretećih šansi došao je korner. U želji da izbije loptu sa prve stative ali u nedostatku visine, protivnički igrač šalje na drugu stativu gde je spremno čeka Skols. Spremno je čekao još od prve utakmice za voljeni klub, još od prvog uklizavanja na veštaku, još od vremena kada nije morao da zavija kolena kao mumija, još od vremena kada je bez ijedne povrede igrao utakmice za klub. Momenat olakšanja i znak da je samo pitanje sa koliko golova ćemo ispratiti goste kući. Nastavio je R011 da melje, a Baške da biva svuda gde treba i kako treba. Posle njegove asistencije Boci u 16-ercu, potonji uspeva da ostane na nogama, ostavi protivnika na zemlji i sigurnim šutem po zemlji u bliži ugao da osigura pobedu. Rasterećeni rezultatskim imperativom pokrenuli smo rapsodiju u plavom. Činilo se da će svaki napad biti završen pogotkom. U jednom od retkih protivnikovih izleta na našu polovinu a posle oduzete lopte otvorio se prostor za antikontru. Rio je uzeo loptu na centru, video Bocu u trku i hladnokrvno ga spojio sa golom asistencijom kroz 3 igrača a Boca kao Boca, i da je hteo da promaši ne bi to uspeo. Ovako samo je ćušnuo spoljnom golmanu kroz noge. Tačku na utakmicu stavio je naš Milik posle još jedne Bašketove asistencije a nakon odbitka lopte posle Riovog neuspešnog solo prodora. Iskusan šut u dalji ugao golman nije mogao da odbrani. Za konačnih 4:0.

Ali kraj jedne utakmice doneo je samo početak uzbuđenja. Na susednom terenu kao i na Bežaniji igrali su glavni konkurenti za prvo mesto. Adrenalin je rastao dok su obe ekipe imale iznenađujuće rezultate koji su išli direktno nama u prilog. Konačna erupcija oduševljenja izbila je kada su se sve kockice poklopile i kada je u 10. kolu R011 zauzeo vodeće mesto u ligi i doveo sebe u situaciju da je sam gospodar svoje sudbine! Prvo mesto koje ćemo čvrsto braniti, koje laska ali i mnogo obavezuje!

Do sledećeg kola kada gostujemo ekipi Posavac Tišma,

ŽENE PIVO REKREATIVO!

Video

Start a Conversation

Your email address will not be published.