Petrovčić VS R011

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
Petrovčić12
Rekreativo 01102

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezonaKolo
04/09/201616:30Međuopštinska liga2016/171

Teren

Progar
121, Progar, Serbia

Izveštaj

Sezona je otvorena ali ne baš i na način koji smo priželjkivali.

Pustili smo domaćina da vodi igru od početka, što je on lako i činio dok smo našu šansu čekali iz kontre. Iskusni domaćini znali su to da iskoriste, doduše uz dosta srećnih okolnosti za vođstvo od 1:0. Već pred kraj poluvremena vršimo taktičku izmenu i bacamo sve karte na napad jer je u tim trenucima bilo samo pitanje vremena kada će se jedna lopta upecati u mrežu. Ređale su se šanse, šetala se lopta po gol liniji ali u mrežu nije htela! Bar prvo poluvreme.

Drugo poluvreme se znalo unapred da je naše. Ali počelo je užasno. Baš na početku drugog dela sevnula je kontra po njihovoj levoj strani a završena je fantastičnim golom, udarcem špicem kopačke sa 20ak metara u bliži ugao golmana odbijajući se od stative. Za nevericu naše ekipe. Moralo je više da se zapne. Preuzeli smo inicijativu i bukvalno igrali Viktorije celo poluvreme. Kada se činilo da smo se ispucali i da pritisak opada dobili smo nagradu za trud. Rio je posle dubinske lopte iz kaznenog pokušao da odigra povratnu ali lopta je zaustavljena rukom – penal. Top šalje golmana u jednu a loptu u drugu stranu. Nije htelo posle kornera, posle šuteva sa leve, desne, sredine ali zato je htela kada se najmanje očekivalo. Iz bezazlene situacije na desnoj strani Coa hvata loptu koja skakuće pored desne aut linije i šalje neviđenu bombu preko golmana. Koje je to olakšanje bilo! Ali samo za kratko jer je trebalo dati još jedan. Ostalo je još malo vremena i teško je rečima opisati koliko smo gol hteli a koliko nije želela lopta da završi u mreži. To je bila ona utakmica kada nekoliko minuta pred kraj domaćin dobije crveni karton a tebi nije bitno jer se i do tada činilo da ima nekog igrača manje. Jedino što nam je bilo bitno jeste potpuni preokret. A to se nažalost nije desilo.

Veoma čudna utakmica sa pomešanim osećanjima ponosa jer smo nadoknadili 2 gola razlike ali i besa jer nismo odneli sva tri boda.

Start a Conversation

Your email address will not be published.