FK Sveti Stefan – FK Rekreativo 011

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
Sveti Stefan02
Rekreativo 01111

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezonaKolo
01/04/201811:00Međuopštinska liga2017/1817

Rekreativo 011

Komesar za bezbednost: Milan Ilić
Šef stručnog štaba: Stefan Stojanović
Sekretar kluba: Uroš Milosavljević

Teren

Veliko selo
Veliko selo

Izveštaj

Izgleda da smo svu sreću istrošili u prethodnoj sezoni.

Počelo je dobro, agresivni domaćini su se povukli posle nekoliko izglednih šansi za nas. Andra nije ima sreće u dva pokušaja kada mu je teren poremetio završni udarac, Šulje nije imao sreće da pocepa mrežu iz slobodnjaka sa 40 metara – golman jedva skreće loptu u stativu.. Tek u 41. minutu nakon kaznenog udarca dolazimo do krvave prednosti.

Drugo poluvreme nije moglo da sluti ni u jednom trenutku na potpuni preokret i fortunu za domaćina. Jeste da su se malo više angažovali, ali umesto da iskoristimo njihove propuste u par navrata, klackalica se spustila na drugu stranu. Prvi pogodak za domaćina usledio je iz sumnjive pozicije, drugi pogodak u nadoknadi vremena. Za neverovati. Ali fudbal je to.

Jedina pozitivna stvar je što smo imali još jednog debitanta, i to u prvih 11. Popularni Crni odigrao je toliko smireno i dobro na poziciji desnog beka da bi neko pomislio da je već nekoliko sezona u klubu. Neka je još mnogo takvih utakmica Crni!

Posle 4 prolećna kola bez pobede za Vaskrs smo domaćini Mladom proleteru koji je u istoj poziciji. Tražiće se prva pobeda na obe strane, makar u tucanju jajima.

ŽENE PIVO REKREATIVO!

 

Start a Conversation

Your email address will not be published.