FK Rekreativo 011 – FK Dedinje BGD

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
Rekreativo 01103
Dedinje BGD01

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezonaKolo
27/05/201812:30Međuopštinska liga2017/1825

Rekreativo 011

1Nenad Mitić Golman
2Filip Novakov Odbrana
3Marko Milanović 14 Sredina
4Nemanja Simić Sredina
5Aleksandar Milošević 16 Odbrana
6Marko Mirković Odbrana
7Andrija Milojević Napad
8Jakša Popović Sredina
9Almir Jašari 15 Napad
10Marko Žikić 13 Napad 48'
11Filip Štrbac 18 Napad
12Nikola Radojević Odbrana
13Nikola Srbinovski 10 Napad
14Uroš Dakić 3 Odbrana
15Milutin Ilić 9 Sredina 70', 87'
16Mario Vukojević 5 Napad
17Ivan Đorđević Sredina
18Goran Latković 11 Napad

Ekonom: Krle
Šef stručnog štaba: Stefan Stojanović
Sekretar kluba: Uroš Milosavljević

Teren

R011 gruda
nasip, Beograd, Serbia

Izveštaj

Šta drugo raditi majske nedelje? Prelep dan, bratski derbi, dobri ljudi, otvorena igra, prelepi golovi. Sve pretpostavke date na press konferenciji pre utakmice su ispunjene ako ne i premašene.

Posle standardnog startnog opipavanja pulsa, ponekog jačeg starta da se izvuče maksimum iz protivnika i postizanja radne atmosfere krenule su obe ekipe da pucaju iz svog najjačeg oružja. Malo tvrđe prvo poluvreme otvorili su Milioneri kada su umalo iskoristili slabu komunikaciju naše odbrane. Mitke je ipak ispravljao sve greške. Pored fantastičnih odbrana stigao je i da u stilu Nojera osujeti svaki pokušaj dubinskog proigravanja Dedinjana. Nekoliko naših pokušaja nisu mnogo uzdrmali protivnikovu čvrstu odbranu. Za iks na poluvremenu.

Drugo poluvreme je počelo kako smo samo poželeli. Razmenom dodavanja stižemo do desnog krila, Ćofi zavrće po zemlji u šesnaest a naše dugo čekano pojačanje i nova 10ka, Mister Marko Žikić Žile, znao je da je namiriše, naleće i udara tehnički tik uz stativu. Prošlo kolo je debitovao, ovo je skinuo mrak. Ali nije dugo trajala radost. Razigrali su se Milioneri, preuzeli inicijativu ali nisu bili konkretni. Uvidevši da će teško ići preko sidra, Brka uzima odlučno loptu i posle par neuspešnih pokušaja rešava da pokaže da je još ostalo magije u njegovim nogama, proradio je inat i istresa se na lopti sa 20ak metara tako precizno da je današnja hobotnica Mitke mogao samo da je krzne noktima do stative posle čega se lopta upecala u suprotnu malu mrežicu. Nerešeno u golovima ali ne i u munjama. Još jedan debitant u našoj ekipi, Milutin Ilić Miki, ulazi u igru nečujno. Posle 2 minuta izvodi korner. Na terenu 21 igrač ima jedno viđenje kornera a samo Miki Grom drugačije. Da su Piksi i Rambo videli kakav je gol iz kornera dao, ostali bi posle utakmice samo da mu pruže ruku. To je bilo laserski voženo toliko jako i precizno zarotirano preko ZALADA, ne običnog golmana, da se lopta za trenutak vrtela u mestu u suprotnoj maloj mrežici odmah uz stativu ispod prečke. Jedna od onih scena koja toliko oduševi da ti se ureže u sećanje toliko da posle možeš da je odmotavaš u milisekundama. Takav pogodak se viđa jednom u životu! Naklon do garaže na -2! Ne treba zaboraviti da su Milioneri imali posle toga 1 na 1 ali kao i tokom celog meča, Mitke je blistao na golu. Da se vratimo mi na Mikija. Nije se digao u nebesa, oslobodio se još više, počeo da vrcka po sredini lažnim pokretima i pred sam kraj dokazao da ONAJ gol nije bio sučajan. Odigrala se slična akcija kao kod prvog gola, uhvaćen je nepostavljena Dedinjanina odbrana, Nemke bocka poluvisoku sa desne strane, Miki uleće sa levog krila i posle ne tako ugodne pozicije za šut hvata poklapaču svojom levicom toliko jako da Zalad nije stigao da reaguje, već samo da je krzne na putu ka mreži. Za kraj i 3:1.

Dosta dobrih stvari su se desile ove nedelje. Žile izgubio nevinost, Miki Grom otvorio vrata nekim novim dimenzijama i to na debi meču, Jakša poneo kapitensku traku, Mitke dominirao na golu dok je Goksi krčio put pobedi u napadu, Ćofi krenuo da pakuje asistencije, Skols se nije povredio na klupi.. Berićetan dan, baš kakav nam je trebao da završimo sezonu na domaćem terenu!

Sledeće kolo, poslednje ove sezone, idemo u Boljevce Posavac-Tišmi na još jedan megdan otvorenog garda da nastavimo sa dobrom igrom i pozitivno završimo ovu bodovno ne tako sjajnu ali ljudsku možda i najbolju sezonu!

Start a Conversation

Your email address will not be published.