FK Atakante – FK Rekreativo 011

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
Atakante12
Rekreativo 01100

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezonaKolo
18/03/201814:30Međuopštinska liga2017/1815

Rekreativo 011

1Goran Latković Golman
2Aleksandar Milošević Odbrana
3Marko Mirković Odbrana
4Uroš Dakić 14 Odbrana
5Bojan Nedović Odbrana
6Ivan Đorđević 17 Sredina
7Vladan Drakula 13 Odbrana
8Jakša Popović Sredina
9Marko Milijanović Napad
10Igor Damnjanović 15 Sredina
11Marko Milanović Sredina
12Nenad Mitić Golman
13Uroš Šuljagić 7 Sredina
14Marko Kojić 4 Napad
15Filip Štrbac 10 Napad
17Nemanja Simić 6 Sredina
18Stefan Beslema Odbrana

Komesar za bezbednost: Milan Ilić
Šef stručnog štaba: Stefan Stojanović
Sekretar kluba: Uroš Milosavljević
Komesar za bezbednost: Marko Vojinović

Teren

Stadion Bežanije
Vojvođanska 68, Beograd, Serbia

Izveštaj

Prvo kolo prolećnog dela sezone protiv drugoplasiranog, drugo kolo protiv prvoplasiranog. Mnogi bi rekli najgori mogući raspored, ali pre svega zavisi šta ekipa želi, ako želi da sebi dokaže da može da se nadigrava sa najboljima, onda je raspored idealan. Tako je bilo za nas.

Posle nerešenog rezultata (0-0) u prvom kolu protiv Busija, sada smo naišli na lidera prvenstva FK Atakante i gostovanje na Bežaniji, na obnovljenim terenima FK Bežanije.  Utakmica je počela onako kako se i očekivalo, veoma čvrsto na svim delovima terena. Ipak , imao je lider prvenstva blagu inicijativu, možda i greškom su naši momci ušli defanzivno u ovaj meč,  jer su u najmanju ruku bili ravnopravni u svim segmentima igre sa liderom. Međutim, jedan trenutak i pad koncentracije, u 25. minutu je bio dovoljan napadaču domaćih da lepim prijemom i još lepšim poluvolejom iz okreta dovede domaćina u prednost od 1-0. Ako je utakmica prvog kola ličila na šahovsku aprtiju, onda je ova i pre , a pogotovo nakog gola, delovala kao bitka za Moskvu kod Borodina, gde Napoleon i Kutuzov zaboravljaju na sve aspekte vojne domišljatosti i taktike već šalju nemilice četu za četom u bitku na smrt. Nedostatak izglednih šansi je nadoknađen nebrojanim startovima, ispečenim kolenima na veštačkoj travi i izguljenim ranama koje su se taman sanirale. Jednostavno, sve ono što gledalac želi da vidi u subotu popodne po terenima amaterskih liga Srbije i Beograda.

U drugom poluvremenu je krenuo naš juriš , šansa za šansom, kanonada Šuljagića, ali i sjajne intervencije iskusnog golmana Atakantea. I tako skoro celo poluvreme, sve do 89. minuta. Velika incijativa i promašene šanse su kažnjene kako to obično biva u fudbalu, brzom kontrom i surovom egzekucijom. 2-0 za domaćina i kraj utakmice nakon nekoliko minuta. Šteta zbog rezultata, ali radost zbog energije i spremnosti da se bori  i grize za grb i pobedu. Publika je bila zadovoljna i vera u bolje rezultate i uspešnu polusezonu je još jača.  Zato se sa nestrpljenjem čeka duel sledećeg kola protiv ekipe 011, u nedelju od 12:30 na Adi.

Start a Conversation

Your email address will not be published.