Busije VS R011

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
Busije00
Rekreativo 01111

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezonaKolo
21/05/201716:30Međuopštinska liga2016/1718

Rekreativo 011

1Goran Latković Golman
2Aleksandar Milošević Odbrana
24Nikola Rajak Odbrana
5Bojan Nedović Odbrana
8Marko Bašović Sredina
6Predrag Lukić Sredina
4Ivan Đorđević 13 Sredina
16Jakša Popović Sredina
17Aleksandar Pupavac 23 Sredina
9Marko Kojić 18 Napad 25'
11Mario Vukojević Napad
13Vladan Drakula 4 Odbrana
15Nikola Krvavac Sredina
18Danimir Svičević 9 Napad
23Bojan Munjiza 17 Napad

Trener: Milan Lukić
Komesar za bezbednost: Milan Ilić
Šef stručnog štaba: Stefan Stojanović
Sekretar kluba: Uroš Milosavljević
Komesar za bezbednost: Božidar Grbić

Teren

Ugrinovci
Skeljani, Ugrinovci, Serbia

Izveštaj

18. kolo, pobeda, 2. mesto, prvenstva kraj!

Najavili smo borbu do kraja, tako je i bilo. Završnica lige od koje je jedino crnogorska bila zanimljivija u poslednjem kolu gde su 4 tima konkurisala za prvo mesto, međuopštinska grupa A imala je 3 kandidata.

U našoj, poslednje kolo su se međusobno ukrstile prve 4 ekipe. Derbi za direktan plasman u ligu iznad igrali su BUSK i Studentski grad. Ekipe sa izjednačenim brojem bodova i skoro identičnom gol razlikom koja je za 1 gol išla u korist Studenata. Ali ni ta startna pozicija nije predstavljala Studentima dobit jer se ipak gleda međusobni skor rivala a u tome je vodio BUSK sa pobedom u gostima u prvoj polusezoni. Pozitivan ishod za BUSK predstavljao je nerešen rezultat ili pobeda dok za Studentski jedino pobeda od 2-1 i veća. TRILER!

Naša pozicija je bila za 2 boda slabija od vodećih a preko puta nas smo imali veoma neugodnu ekipu Busija koja do ove utakmice nije zabeležila nijedan poraz ove polusezone i želela je da tako i završi prvenstvo. Pobeda R011 značila je da ćemo prvenstvo završiti ili na trojnoj deobi 1. mesta (u slučaju nerešenog rezultata BUSK – Studentski grad) gde bi u mini tabeli zauzeli treće mesto zbog najmanje bodova u međusobnim susretima ili usamljeni na drugoj poziciji (u slučaju bilo čije pobede na drugoj utakmici) sa opravdanim očekivanjima za igranje baraža za popunu lige iznad.

Ono što je do nas bilo to smo i uradili! Sigurnom igrom u prvom poluvremenu gradili smo obruč oko protivnikovog gola. U 25. minutu konačno je slomljen otpor. Baške sa desne strane nalazi Jakšu u srcu šesnaesterca a kada su svi očekivali šut na gol, Jakša pod nogu, u stilu Tea, asistira Kojkeli koji se levom snalazi kao da bi desnom i u situaciji 1 na 1 sa golmanom matira ga iz prve, onako kako bi i sam Limeni poželeo! U drugom poluvremenu nije bilo nekih kolosalnih prilika. Ostaće zabeleženo da se igralo skoro pa isključivo na našoj polovini ali defanziva R011 je delovala u svakoj situaciji kao četa Čolo Simeonea. No passaran za kraj neverovatne sezone, najbolje ikada!

Stigle su i informacije sa druge utakmice. Šok i neverica. Studentski grad pobedio naizgled sa lakoćom 0:4. Kako je tekla utakmica ne znamo jer jedino što je nama bilo bitno jeste da neka od ekipa na toj utakmici pobedi i da se osamimo na 2. mestu što se i desilo!! Imali smo plan za baraž ali kako se u ligi iznad igraju još 2 kola, sve do kraja njihove lige ne znamo da li baraž ima nas u planu! Mi nastavljamo dalje “prvenstvo” sa samo jednom željom – COKO JOKANEEEE BUDI NAŠ VOTFORDEEE!

Ovom prilikom želimo da čestitamo svim ekipama na fer i korektnoj igri tokom celog prvenstva a posebno našim rivalima za vrh tabele, ekipama BUSK-a i Studentskog grada koji su učinili ovo prvenstvo nezaboravnim. Kome god da su se kockice poklopile ili nisu, ova sezona će ostati upamćena za sva vremena. Studentskom gradu srećno u višem rangu a BUSK-u da što pre zaboravi i da nastavi sa odličnim igrama koje su ga krasile ove sezone.

A što se nas tiče – biće šta mora da bude!

ŽENE PIVO REKREATIVO!

Start a Conversation

Your email address will not be published.