Dunavac vs Rekreativo 011

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
Dunavac22
Rekreativo 01103

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezona
05/06/201617:00Međuopštinska liga2015/16

Trener: Milan Lukić

Teren

Jabučki rit
Jabučki Rit, Padinska Skela, Serbia

Izveštaj

Utakmica koja ništa nije rešavala. Dunavac poslednji, R011 šesti. Pozicije su bile utvrđene i pre ovog meča. Dunavac je igrao za obraz, R011 da dokaže šampionsku crtu iz prethodnih utakmica. Na kraju, izgleda da su oba tima izvukla ono što su želela.

Dunavac je počeo konkretnije iako je naš tim imao veći posed lopte i kontrolu. Ali u fudbalu se računaju golovi a Dunavac ih je spakovao 2 u prvom poluvremenu. Mora se istaći da ni R011 nije imao sreće u pojedinim trenucima, a posebno posle Kojinog projektila iz slobodnjaka sa 30 metara od gola kada je lopta ulubila prečku.

Drugo poluvreme, druga slika. R011 rešen da pokaže da je igra na pobedu ono što se jedino od nas može u budućnosti očekivati. Pokazali smo to protiv Sparte u gostima preokretom od 3:0 do 3:4, a potvrdili smo to i na ovoj utakmici gde smo sa 2:0 došli do 2:3. Ljuštili smo protivnika celo drugo poluvreme, izmorili ga napadima sa obe strane, brzom loptom i konkretnom završnicom. Koja je zabeležio hettrik i pogurao je R011 do nove pobede, trenutno beznačajne ali za tim veoma važne.

Ovogodišnje takmičenje je završeno ali ujedno za nas nova sezona je već odavno počela.

Do septembra i novog ciklusa,

Sportski pozdrav!

Start a Conversation

Your email address will not be published.