Rekreativo 011 vs Heroj – Polet

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
Rekreativo 01122
Heroj – Polet02

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezona
15/05/201616:30Međuopštinska liga2015/16

Rekreativo 011

Komesar za bezbednost: Milan Ilić
Sekretar kluba: Uroš Milosavljević
Trener: Milan Lukić
Komesar za bezbednost: Milan Ilić
Sekretar kluba: Uroš Milosavljević
Trener: Milan Lukić

Teren

Dolina vrba
Dr Mila Boškovića, Beograd, Serbia

Izveštaj

Stari treneri kažu da pravi napadač iskoristi jednu od tri prilike. U prvom delu igre dve od tri materijalizovali, i uz dva sumnjiva ofsajda pokazali da smo daleko od loše forme u koju smo zapali. Gosti igrali fudbal, mi igrali na rezultat.
Drugi deo potvrdio je da “…u svakom takmičenju, galamu pravi publika, a ne igrači.”. U vihoru dešavanja nestao je mir, hladna glava koja rešava situacije, nestao je vanserijski napad koji je u prvom delu prolazio kroz protivničku odbranu, koji je prevazišao teorije starih trenera.

I pored lepe utakmice, na kraju je bilo malo zadovoljnih. Domaći zbog ispuštenih bodova, gosti zbog toga što nisu došli do preokreta.
U jednom trenutku izbacuješ protivnika na petoparcu, duplim pasom iz igre ispada cela odbrana, u sledećem vadiš loptu iz svoje mreže. Pitaš se gde si pogrešio. Zašto nisi napravio taj jedan korak koji pravi razliku izmedju tri i jednog boda? Da li je preskočen kondicioni trening u pitanju, faktor iznenadjenja, ili je do karaktera? Da li su bodovi u pitanju ili je stvar ozbiljnije prirode?

Fudbalska igra je pokazala svoju lepotu, širinu, nedokučivost. Ta igra zabavnog, psihološkog, ali i pedagoškog karaktera. Šta se desi i gde počinje? Gde vodi i čemu nas uči? Pitanja, nedoumice, trčanje, razmišljanje, boli glava, bole noge.

Ipak, hvala joj. Stari trener zna zašto.

Start a Conversation

Your email address will not be published.