011 vs R011

Rezultat

KlubPoluvremeKraj
01101
Rekreativo 01113

Detalji

DatumVremeTakmičenjeSezonaKolo
02/10/201615:30Međuopštinska liga2016/175

Rekreativo 011

1Ivan Đorđević Sredina
2Aleksandar Milošević Odbrana
3Stefan Nedović Odbrana
4Nikola Rajak Odbrana
5Miloš Macura Odbrana
6Pavle Zindović Odbrana
7Bogdan Stojanović Napad
8Marko Bašović Sredina
9Nikola Krvavac 17 Sredina
10Bojan Topalović 18 Napad
11Mario Vukojević 16 Napad 19'
12Srđan Živić Odbrana
13Bojan Nedović Odbrana
14Predrag Lukić Odbrana
15Jakša Popović Sredina
16Vladan Drakula 11 Odbrana
17Andrija Milojević 9 Napad 90'
18Marko Kojić 10 Napad

Teren

R011 gruda
nasip, Beograd, Serbia

Izveštaj

U duelu dve 011 ekipe za R je bio bolji Rekreativo!

Dominacija u prvom poluvremenu mogla je da se naplati sa malo više od jednog gola. Naša haubica Boca je već u trećem minutu mogao da načne domaćina ali se taj pokušaj atraktivne realizacije neslavno završio. Imao je naše gore list još nekoliko šansi ali lopta ga jednostavno nije slušala u završnici. Ali, ako neće gol, onda može i asistencija. Jedan od mnogih prodora na desnoj strani iskoristio je da centrira fudbal po zemlji iza odbrane, među kojom se Rio pravovremeno ušunjao za svoj prvenac ove sezone. To je bio period igre koji je lomio utakmicu. Ili 2:0 ili strepnja drugo poluvreme. Na kraju je ispalo ovo drugo.

U drugom poluvremenu, kao da su druge ekipe izašle na teren. 011 je krenuo silovito a R011 veoma opijeno igrom iz prvog poluvremena. Kao i u prethodnoj utakmici protiv Studentskog grada, veoma lako je mogla da se zamisli lopta u našoj mreži. I kao i u toj pomenutoj utakmici preslikan gol primamo u 60. minutu. Nastupio je period otvorene borbe, nerešen rezultat nikoga nije zanimao. Posle propuštenih šansi na obe strane, stative R011, činilo se kao da ekipe gube dah i da nemaju svežine da zadaju poslednji udarac. Naš motorino Baške nije bio iz te priče. Neumoran od početka do kraja utakmice, uspeo je da otme protivniku loptu na desnoj strani, uputi centaršut, tačno na glavu nespretnog štopera domaćih koji rutinski šalje loptu u sopstvenu mrežu. Sreća nas je pogledala. Preostalo vreme smo samouvereno odbijali napade domaćina ne želeći da bacimo poklon u Adu. A onda bljesak. Andra dobija loptu na ćošku kaznenog, levom zalama na jaču nogu i kao od šale šalje kiflu preko golmana koji je paradom samo ulepšao pogodak. Pravi način da se zapečati utakmica.

Posle iksa lidera u ovom kolu, poredak na tabeli ostaje isti kao i do sada. Ali umesto 5, lidera vrebamo sa samo 3 boda zaostatka! Sledeće kolo nas očekuje beogradski klasik. Utakmica protiv Sparte igra se u nedelju 09.10. u 14:30h. Sa ovom utakmicom završavamo mini ciklus utakmica na domaćem terenu, zato u nedelju svi na Adu po nova tri boda!!!

Start a Conversation

Your email address will not be published.