Mi smo

Fudbalski klub Rekreativo 011 osnovan je 6.2.2013. na dan rođenja našeg gurua Bob Marlija koji je izlaz iz sumorne svakodnevnice video u muzici, fudbalu i sopstvenoj ideologiji. Na sličnim principima počiva i R011 koji se trudi da oko sporta okupi što više ljudina koji su spremni da svojim primerom utiču na svet oko sebe.

R011 je više od fudbala, to je sitnica koja život znači. Humanitarne akcije i solidarnost sa drugima nikada nam nisu bili nepoznat pojam. Pozitivna energija i zaboravljene ljudske vrednosti su ono što želimo da podelimo sa svima.

Rekreativo 011
Rekreativo 011

Naš klub čine studenti različitih usmerenja ali i svi ljudi dobrog srca. Plaćanjem članarine svaki član ima priliku da pored igranja fudbala odlučuje o bitnim pitanjima kluba preko Skupštine, bude biran za upravljačke pozicije, da se kandiduje za Predsednika kluba ali i da se uključi u rad nekog od 5 organa: Marketing, Pravo, Sport, Finansije i Projekti. Vođe ovih sektora čine Upravni odbor koji svojim svakodnevnim radom i odlučivanjem vodi klub napred.

Postoje 3 vrste članstva u klubu koji se razlikuju po pravima i obavezama. To su Igrači, Organizacija, Prijatelji kluba.

Svoju fudbalsku misiju krenuli smo od sezone 2014/2015.

Vidimo se u Ligi Šampiona!