Novosti u klubu 50!

Kada je nekome u amaterskom fudbalu potrebno 2 sezone da stigne do ovog učinka, u ligama gde ima 10-14 ekipa, jasno je koliko taj treba da se posveti klubu. I jasno je bilo svima od početka prošle sezone kada smo dobili svežu ribu u vidu prekaljenog autoriteta šesnaesterca beogradke čaršije.

Goran Latković, Goksi,Đjuđare, Điđi ili jednostavno Dejvid Džejms odlučio je da prkosi godinama i dalje kao što ceo život prkosi šutevima protivničkih igrača. Bio je neizostavan deo i jedan od klučnih šrafova naše najberićetnije sezone, i jedan od najstandardnijih kako tada tako i sada.

Autohtona vrsta novobeogradskih blokova, roda Savski đavo, pokazao je ono što Venger priča godinama, da su golmani kao vino! Kada taj đavo krene na tebe, iz njegovih ušiju izlazi para vrelog srca. Ova predivna fudbalska ugrožena vrsta ruši sve pred sobom po cenu sopstvene povrede a sve to u onom iskonskom fudbalskom žaru i želji da u svakoj situaciji izađe kao pobednik. Ponekad sa takvom iskrom u očima da protivnika natera da se posvađa sa loptom a često i sa sopstvenim nogama! Jedan od retkih golmana koji 1 na 1 rešava kao od šale, penale čita kao Sportski Žurnal a udarce iz daljine skida i kada se protivnik prerano poraduje!

U slobodno vreme bavi se napadačkom linijom. Malo je poznato da je Gogara jedini golman u istoriji našeg kluba koji je iz igre postigao pogodak i to ne neku frljotku nego u stilu Kristijana Vijerija! Imao je Naš Vijeri još par prilika da dokaže svoju univerzalnu fudbalsku klasu i uvek je bio motor napadačke linije, razbijač za koga rešenja nema ali nije imao sreće da se još neki put upiše u listu strelaca! Ali još je đavo mlad!

Eto to je naš Goksi, naš najstariji igrač, koji u par reči može da ti objasni kako životnu tako i fudbalsku filosofiju: “izađi tamo i pocepaj!”

Do kluba 100!

#
1
Name
Goran Latković
Nacionalnost
srb Serbia
Pozicija
Golman
Visina
192
Težina
96
Klub
Rekreativo 011
Seasons
2016/17, 2017/18, 2018/19
Datum rođenja
23/03/1984
Godine
35
Facebooklinkedinmail

Start a Conversation

Your email address will not be published.