GENERACIJA JE STASALA! KLUB 50 IMA EKIPU ZA MALI FUDBAL!

U doba kada se fudbal okrenuo naglavačke, kada su bitne samo boje novčanica, ne možemo a da ne budemo u najmanju ruku ponosni na ekipu ljudi koja je od samog osnivanja davala sve od sebe da ovaj klub i ideja zaživi i da se sutra kao priča prenosi sa kolena na koleno!

Ne znamo da li je pametnije spominjati ljudske ili fudbalske osobine ovih već sada hodajućih legendi kluba.

Šta reći o Bojanu Nedoviću starom mudracu koji će pročitati svaki protivnički napad i pre nego što oni odluče šta će odigrati, o čoveku koji na poluvremenu uplaćuje na Hafnarfjordur jer su ušli u formu a onda izađe na blatnjav teren kao štoper, reši oba napadača, izađe neuprljan sa terena. Previše mudrosti i iskustva.

Vladan Drakula, gospodin u kopačkama. Neprimetan igrač koga svi primete da ga nema kada nije u igri. Neumorni timski igrač koji će pokriti i golmana ako hoće da krene da dribla bez ijedne reči a potom istrčati u 90-om kontru.

Aleksandar Milošević, za sve koji ga znaju dovoljno je Mbođ dvojka. Zategnut kao sajla, bek sa bljeskom, potezi za TV špice najčešće u korist kluba. Nepredvidivost je njegova vrlina i takvog ga volimo, čuvamo i branimo!

Ovi momci su oduvek bili a sada su samo potvrdili da su prave legende kluba. Sada su zavredili i večno poštovanje svih u i oko kluba.

Bogat je onaj klub koji svoje sinove drži na okupu, a mi kao klub možemo samo da budemo neizmerno srećni jer u Klubu 50 već imamo ekipu za mali fudbal a novi kolačići samo pristižu!

Za početak do Kluba 100!

ŽENE PIVO REKREATIVO!

Facebooklinkedinmail

Start a Conversation

Your email address will not be published.